15.08.2019  |  VVS  |  Varme og køling

Solar udvider varmepumpe-sortimentet med ny leverandør

En stigende efterspørgsel på varmepumper betyder, at Solar og Haier har indgået et nyt samarbejde. Solars kunder får dermed et større udvalg af produkter inden for kategorierne luft/luft- og luft/vand-varmepumper.

Hidtil har Solars varmepumpe-sortiment bestået af produkter fra virksomheder som Panasonic, Bosch, Metro Therm, Invest Living og Vaillant.

Læs også: Fremtiden byder på hybridvarmepumper

Nu kan varmepumpeproducenten Haier også tilføjes til den liste, efter at firmaet nu indgår et samarbejde med sourcing- og servicevirksomheden.

”Vores kunder har i den grad fået øjnene op for det marked, der er for varmepumper, og derfor efterspørger de flere produkttyper og mærker”, siger Rasmus Vemmelund, senior product group manager i Solar, og fortsætter:

”På den baggrund har vi valgt at tilføje en ekstra kvalitetsleverandør, så vi sammen med vores andre stærke brands kan tilbyde et endnu større sortiment”.

Solar står for service og support
Aftalen betyder også, at det er Solars serviceorganisation, der sørger for service og support af produkterne fra Haier.

Dermed kan installatørerne finde hjælp til idriftsættelse, service og vedligehold hos deres nuværende kontaktpersoner i Solar. 

”Vi har brugt det sidste år på at sikre, at vi har alle de rigtige ting på plads for et succesfuldt partnerskab, og vi glæder os til at arbejde sammen og i fællesskab udvikle flere produkter", siger Bob Cowlard, european general manager hos HVAC Solutions i Haier. 

Læs også: Varmepumper bliver mere attraktive

Produktsortimentet lanceres hos Solar den første september. 

- JMA

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere