17.09.2018  |  EL  |  Branchen

Solenergi-partnere fuldbyrder samarbejde under ét navn

De to danske solenergi-virksomheder ATsolar og Better Energy fuldbyrder nu flere års tæt samarbejde. På trods af navneskiftet fortsætter ATSolar med samme opgaver og medarbejdere som hidtil.

ATSolar og Better Energy har arbejdet tæt sammen i flere år, men først nu går de to solenergi-virksomheder hele vejen. ATSolar bliver således fuldt integreret i Better Energy og skifter navn til Better Energy Solutions. Den nye virksomhed skal håndtere hele værdikæden fra udvikling og finansiering over installation til drift og vedligehold af solcelleparker.

Læs også: Sommervarmen tænder op under solcellesalget

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

“Det hele handler om at skabe værdi for kunderne, og det kan vi gøre endnu bedre som en samlet enhed”, siger CEO i det nu tidligere ATsolar, Nicolai Faaborg Andresen.

Overtagelsen har dog allerede været flere år undervejs. Sidste år overtog Better Energy, der udvikler og finansierer storskala-solcelleanlæg i hele Nordeuropa, majoriteten af ATsolar, der installerer og vedligeholder anlæggene.

En naturlig udvikling
“Det er en helt naturlig udvikling af lang tids tæt og godt samarbejde, der allerede har ført mange nye projekter og ansættelser med sig – også i Sønderborg. Vi deler både ambitioner og værdier, og nu samler vi alle kompetencer inden for storskala-solcelleanlæg i én virksomhed”, siger CEO i Better Energy, Rasmus Lildholdt Kjær og fortsætter:

“Med den størrelse af anlæg, vi arbejder med, kan vi sikre endnu bedre priser på indkøb af komponenter og endnu mere fordelagtig finansiering af projekterne. Det gør det samlede Better Energy endnu mere konkurrencedygtig på det europæiske marked”.

Læs også: Solenergi i maj slår alle rekorder

Begge direktører understreger, at navnet ATsolar er det eneste, der forsvinder. Dermed skal folk i Sønderborg-området hverken frygte for tab af arbejdspladser eller kompetencer.

 -JMA

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere