14.02.2018  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Spænd bæltet og sæt fokus på sikkerheden

Indhold fra partner Hvad er dette?

Bahcos brede sortiment af liner og højdesikret værktøj giver mulighed for skræddersyede, komplette løsninger, der sætter fokus på sikkerheden i højderne.

Vidste du, at en 12" skiftenøgle, der falder fra 12 meters højde, lander med en slagkraft på hele 48 kg?

Værktøj, der falder fra store højder, kan give medarbejdere alvorlige skader eller endda resultere i dødsfald. Det kan også forårsage store skader på værdifuldt udstyr og maskiner.

For at sætte fokus på sikkerheden på arbejdspladsen har Bahco udviklet faldsikring til værktøj, som går under navnet 'Tools@Height'.

Smart og nemt at bruge

Tools@Height har fokus på funktion og ergonomi, så værktøjet sidder ikke kun ordentligt fast, udstyret er også nemt at arbejde med. Man kan fx få en smart sikringsline i forskellige længder, som man nemt kan klikke værktøjet fast i, og som kan sidde fast i bæltet. Så falder svensknøglen ingen steder.

Skræddersyede løsninger

Bahco udvikler selv faldsikringen og forstår, hvordan værktøjet skal bruges. Deres brede sortiment gør det muligt at skræddersy løsninger, så de passer lige præcis til den enkelte virksomheds behov – og det giver samtidig mulighed for en komplet løsning af liner og højdesikret værktøj. Det giver et mere sikkert arbejdsmiljø og mindsker risikoen for ulykker.

Du kan få skræddersyede løsninger og værktøj fra Bahco hos Lemvigh-Müller - læs mere her

Mere fra Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S

www.lemu.dk

Du får hos Lemvigh-Müller et bredt og omfattende sortiment, når det gælder produkter og komponenter og kompetencer til industrien og installationsbranchen – el, vvs og ventilation.Få dine varer fra dag til dagVi ser det som vores opgave at hjælpe dig med at drive en god forretning. Derfor arbejder vi hele tiden på at have et effektivt og pålideligt logistik- og distributionskoncept, der efter afta…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere