30.01.2018  |  EL  |  Branchen

Spændende kursus om solcelleteknik

Indhold fra partner Hvad er dette?

Lær at planlægge og installere mindre nettilsluttede solcelleanlæg samt vurdere bygningens bærende konstruktion og anlæggets egnethed i forhold til bygningen. Kursets opfylder kravene i VE-Certificeringsordningen samt KSO-ordningen.

Solceller vil spille en langt større rolle i fremtidens VE baserede elsystem end tilfældet er i dag bl.a. i takt med de faldende priser. Kvaliteten af installationen og de anvendte komponenterer er dog afgørende for, om en solcelleinstallation bliver tilfredsstillende for ejeren i det lange løb.

Teknologisk Institut har udviklet et kursus, som er målrettet personer, der ønsker en grundig indføring i solcelleanlæg, så som installatører og andre interesserede med basiskendskab til elektricitet. Det er bl.a. kursets formål at give deltagerne en faglig indføring i solcelleanlæg, som opfylder uddannelseskravene i forbindelse med Energistyrelsens godkendelsesordning. Desuden kvalificerer kurset deltagerne til KSO-prøven i forbindelse med KSO-ordningen. Kurset afholdes allerede den 27. februar og man kan stadig nå at tilmelde sig.

Energistyrelsens godkendelsesordning for virksomheder, der monterer små vedvarende energianlæg, er en foreløbig frivillig ordning, som skal være med til at højne kvalitetsniveauet på solcelleanlæg.
Læs mere

Mere fra Teknologisk Institut - Energi og Klima

Teknologisk Institut - Energi og Klima

www.teknologisk.dk

Teknologisk Institut er et førende institut inden for forskning og teknologi. Vi har i øjeblikket 1.075 specialister, og vi hjælper mere end 9.000 kunder fra 65 forskellige lande om året. Vi er stolte over at være et multidisciplinært institut, hvilket også betyder, at vi ofte angriber en udfordring fra en innovativ vinkel. Herefter bringer vi vores s…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere