03.05.2022  |  VENTILATION  |  Intelligente installationer

Spar montørtid med Customised Products

Indhold fra partner Hvad er dette?

Slip for at tilpasse og samle stumper – modtag ventiler, rør og kabler samlet og monteringsklar

Hvor lang tid tager det at montere ventiler og motorer i HVAC-løsninger? Det meste af tiden går ofte med at måle og tilpasse rør, skære gevind, montere muffer, afkorte kabler, montere stik og den slags tilpasninger. Al den tid kan du reducere til nul med Belimo Customised Products.

Monteringsklar moduler fra Belimo

Med Belimo Customised Products bestiller du ventiler, motorer m.m. inklusiv de rør, muffer, stik, isolering m.m. som du skal bruge. Og du får det hele leveret som monteringsklar moduler med rør, kabler m.m. i korrekte længder – lige efter de tegninger og specifikationer, du har opgivet.

Unikt og tilpasset hver enkelt opgave

Det gælder også, hvis du skal bruge et helt unikt beslag. Du slipper for at bruge tid på værkstedet med at fremstille det selv. Belimo gør det ud fra din tegning – og samler beslaget med ventiler og rør. Uanset om du skal bruge ét eller 100 får du fuldstændig ’customised’ monteringsklare moduler.

Læs mere om Belimo Cusomised Products her.

Mere fra Belimo A/S

Belimo A/S

www.belimo.dk

Schweizisk kvalitet og teknikDansk know how og lune Belimo A/S har siden 1981 været uafhængig dansk agent for Belimo AG i Schweiz. Det giver os en hel unik position på markedet. Vi råder over produkter fra en af verdens mest respekterede leverandører med mere end 1.100 ansatte fordelt på 30 lande og en årlig produktion på ca. 4,5 mio. motorer. Samtidig er vi et selvstændig dansk tea…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere