13.10.2021  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Støt lokalsporten, når du tanker firmabilerne

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hos OK kan du støtte lokalsporten, hver gang du tanker. Også som virksomhed. OK giver 5 øre/liter og betaler hele beløbet. Uanset om du og dine medarbejdere tanker med OK Erhvervskort eller vores digitale tankkortløsning, OK Mobil-tankkort.

Hvor meget kan du støtte?
Omregner du din virksomheds samlede brændstofforbrug til støttekroner, bliver det hurtigt til en del, og det koster dig ikke én øre ekstra.

Har du 18 biler, svarer det til, at din virksomhed årligt støtter med 1.800 kr. til drikkedunke, fjerbolde eller noget tredje. Og har du 50 biler, bliver det let til 5.000 kr. – direkte i klubkassen.

Se her hvilke lokale klubber du kan støtte, når du tanker firmabilen.

Hos Nørrebro United kommer sponsorkronerne de unge til gode
"Sponsorkronerne bliver blandt andet brugt på deltagelse i f.eks. Vildbjerg Cup i fodbold", fortæller administrativ koordinator Ulrik Aagård Povlsen.

"Ligesom vi har afholdt 3-dages camps i sommerferien, hvor vi bl.a. har uddelt bolde. Vi har også arrangeret fredagstræning for børn i alderen 8-11 år, som ikke har gået til fodbold, men her kan de komme og prøve at spille,” fortæller Ulrik videre.

Vidste du, at …?

Du kan støtte klubber, foreninger og landsdækkende organisationer, hver gang du tanker firmabilerne. Hvem du vil støtte, bestemmer du.

Vælg den forening, du vil støtte i bestillingsformularen. Har du allerede et OK Erhvervskort, så ring til os på 70 12 12 33.

Se her hvilke lokale klubber du kan støtte, når du tanker firmabilen.

Et fantastisk samarbejde
Hos Maribo Kajakklub er de glade for det fantastiske samarbejde, de har med deres lokale SuperBrugsen, hvor de lægger al deres handel.

"Og så er vi taknemmelige for sponsorkronerne gennem OK, der er en af vores største sponsorer, som er med til at give os mulighed for at afholde en del aktiviteter i for vores cirka 200 medlemmer," siger Gorm Borggaard, formand for Maribo Kajakklub.

Tankkort eller app? Støt, som du vil
Hos OK kan du støtte lokalsporten, som du vil. Uanset om du foretrækker fysiske tankkort til virksomheden eller hellere vil have firmaets tankkort på mobilen.

OK er Danmarks største diesel- og benzinkæde med over 750 stationer. Det betyder bl.a., at du og dine kolleger altid kan tanke lige i nærheden. Det betyder også, at du kan spare både tid og kilometer — hver eneste dag.

Støt lokalsporten, når du tanker firmabilerne: Bestil dit OK Erhvervskort her.

Mere fra OK a.m.b.a.

OK a.m.b.a.

https://www.ok.dk/erhverv

  • ok@ok.dk
  • 70121233
  • Åhave Parkvej 11, 8260 Viby J, Danmark

OK er mere end bare benzin og diesel – sådan styrker vi din virksomhed OK a.m.b.a. er et 100% danskejet energiselskab, som primært er kendt for at drive mere end 750 tankstationer fordelt over hele landet. Men vi er meget mere end det. Vi har Danmarks største sortiment af energiprodukter til virksomheder – og har hele tiden fokus på at skabe nye innovat…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere