25.01.2017  |  VVS  |  Branchen

Stevns-VVS’ere fusionerer

To lokale VVS-firmaer på Stevns går sammen for at tilbyde kunderne endnu bedre service og fleksibilitet.

De to Stevns-forankrede firmaer, Skovslund VVS og Bernth’s VVS, fusionerer per 1. februar til ét firma under navnet Skovslund-Bernth VVS & Gas.

De samlede kompetencer skal bruges til at tiltrække endnu flere kunder, fortsætte en bred kundekreds og generelt højne serviceniveauet:

”Vi vil gerne tilbyde vores kunder en endnu højere grad af service, og samtidig mærker vi krav om øget fleksibilitet og en stigende forespørgsel på større VVS-opgaver. Den opgave kan vi løfte endnu bedre sammen”, siger Palle Skovslund, ejer af Skovslund VVS.

Palle Skovslund og Henrik Bernth vil sammen stå i spidsen for drift og udvikling af firmaet. Derudover tæller medarbejderne en teknisk ansvarlig, otte VVS-teknikere, en lærling samt en administrativ medarbejder.

Læs også: Tekniq uddeler elinstallatør- og energiteknologipris

Skovslund-Bernth VVS & Gas får base på Stevnsvej i Strøby Egede ved Køge.

-CHM

Mere fra Clara

Clara Hennecke Mikkelsen

Redaktionsassistent, Installator.dk

Korte nyheder til Installatør.dk og hertil knyttede nyhedsbreve og printmagasin. Derudover læser jeg korrektur på andres tekster, og løser andre forefaldende, journalistiske opgaver.

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere