13.05.2022  |  EL  |  Branchen

Stor interesse for uddannelsestruck på DM i Skills

GROHE havde fuldt hus af lærlinge, lærere, elever og forældre, da virksomhedens store uddannelsestruck gæstede DM i Skills i sidste uge.

Mere end 65.000 besøgende gæstede det store årlige Danmarksmesterskab for unge på erhvervsuddannelserne, da DM i Skills blev afviklet i Høng i sidste uge. Og næsten 10.000 af dem lagde vejen forbi GROHEs store uddannelsestruck, der gæstede arrangementet de tre dage.

Trucken var bemandet med et hold af eksperter fra GROHE, der kunne give de mange besøgende et indblik i VVS-arbejde og installation af produkter både fysisk og virtuelt i truckens avancerede træningsfaciliteter.

LÆS OGSÅ: GK Danmark A/S køber ventilationsafdeling fra OK Energiteknik A/S

Glade for interessen i vvs-faget

”Som et af de førende brands på sanitetsmarkedet føler vi et stort ansvar for at medvirke til at afhjælpe manglen på kvalificerede unge i branchen. Så vi er meget glade for den store interesse fra både studerende og lærere for at se, hvad vvs-faget kan tilbyde de unge både under uddannelsen og i et efterfølgende job med mulighed for at få indflydelse på den grønne omstilling”, siger Product Trainer Ivan Pujic fra GROHE.

Trucken gæstede Danmark som led i et nyt attraktivt uddannelsesprogram, ”GROHE Installer Vocational Training and Education" (GIVE), som GROHE har iværksat for at bidrage til at afhjælpe manglen på dygtige unge installatører i sanitetsbranchen i Europa. Målet er at gøre uddannelsen af VVS-installatører mere attraktiv herunder at tiltrække flere piger til branchen. Programmet bliver for alvor lanceret i Danmark senere på foråret, når nye avancerede undervisningsfaciliteter står klar til indvielse i København.

-AKJ

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere