01.10.2019  |  VENTILATION  |  Branchen

Stort udvalg i kugle- og sædeventiler

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kugleventiler har den store fordel, at de lukker med mindre modstand end en sædeventil af samme størrelse. Derfor kræver en kugleventil ikke så stor en motorkraft som en sædeventil, og det betyder store energibesparelser for et HVAC-anlæg.

Tidligere tiders besvær med at regulere kugleventiler er i øvrigt overvundet af Belimos teknologiske innovation, så kugleventilerne er lige så lette at regulere som sædeventiler.

Tætlukkende og selvrensende
Kugleventiler fra Belimo er desuden selvrensende, og derfor er de også tætlukkende efter mange års drift. Her sætter sig ikke kalk eller skidt, som forhindrer ventilen i at lukke helt tæt, som det kan ske ved nogle sædeventiler. Kugleventilerne holder sig lige så tætte – ”luftblasendicht” – som de er, når de bliver testet på Belimos schweiziske fabrik.

2-vejs kugleventiler op til DN 150
Du kan få 2-vejs kugleventiler fra Belimo helt op til DN 150 (med flange). 3-vejs kugleventiler har Belimo op til DN 50. For større ventiler, både 2-vejs og 3-vejs, må du ty til sædeventiler. Dem kan Belimo levere helt op til DN 250. Og der er dag-til-dag-levering fra Belimo. Dog ikke på de allerstørste ventiler, der ikke er på lager hos Belimo i Danmark, men skaffes fra Schweiz.

Få hjælp til at vælge den rigtige løsning
For både kugle- og sædeventiler i alle størrelser gælder det, at Belimo også har matchende aktuatorer, der passer til ventilen, og som samtidig er energibesparende.

Du kan få hjælp til at vælge den rigtige ventilløsning, hvis du besvarer en kort række spørgsmål på spørg-belimo.dk/ventiler.

Tags: Belimo A/S

Mere fra Belimo A/S

Belimo A/S

www.belimo.dk

Schweizisk kvalitet og teknikDansk know how og lune Belimo A/S har siden 1981 været uafhængig dansk agent for Belimo AG i Schweiz. Det giver os en hel unik position på markedet. Vi råder over produkter fra en af verdens mest respekterede leverandører med mere end 1.100 ansatte fordelt på 30 lande og en årlig produktion på ca. 4,5 mio. motorer. Samtidig er vi et selvstændig dansk tea…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere