04.09.2018  |  VVS  |  Sikring

Tætlukkende + sikker = kugleventil

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det er tydeligt at se forskellen på en tætlukkende kugleventil og sædeventiler, der har været i brug et par år.

Belimo har lavet en lille film, hvor vores kugleventil bl.a. sammenlignes med 2 år gamle sædeventiler. Forskellen er, at kugleventilerne er tætte, og de brugte sædeventiler lækker.

Kugleventiler afviser skidt
Det skyldes – i hvert fald delvist – at Belimos kugleventil er resistent over for skidt og urenheder, hvorimod sædeventilerne kan samle skidt, der efterhånden svækker deres evne til at lukke tæt. Blot en lille utæthed i en enkelt ventil giver mange kubikmeter spildt vand om året – og hvis du ganger op med antallet af ventiler i dit HVAC-system, kan dette tal blive astronomisk. Det spildte vand repræsenterer også et energitab i HVAC-systemet.

Fem års garanti på kugleventiler fra Belimo
Belimos kugleventiler er helt tætte. Også efter flere års brug – der er altid 5 års garanti på Belimos ventiler, motorer m.m. Hvis kugleventilerne udstyres med en af Belimos elektromekaniske aktuatorer, åbner og lukker de både hurtigt og effektivt. Og når motoren er lukket, er ventilen også lukket: Helt tæt og sikkert.

Se filmen med Belimos kugleventiler her.

Tags: Belimo A/S

Mere fra Belimo A/S

Belimo A/S

www.belimo.dk

Schweizisk kvalitet og teknikDansk know how og lune Belimo A/S har siden 1981 været uafhængig dansk agent for Belimo AG i Schweiz. Det giver os en hel unik position på markedet. Vi råder over produkter fra en af verdens mest respekterede leverandører med mere end 1.100 ansatte fordelt på 30 lande og en årlig produktion på ca. 4,5 mio. motorer. Samtidig er vi et selvstændig dansk tea…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere