28.05.2018  |  EL  |  Branchen

Tak for en god messe med fokus på uddannelse og faglighed

Indhold fra partner Hvad er dette?

Elsikkerhed.dk vil gerne takke alle der besøgte vores stand og blev lidt mere klar til at arbejde efter de de nye regler.

Vi tror på at vores fokus på fagligheden, og især at vi viste praktiske eksempler på de nye regler, var med til at starte mange samtaler og øge opmærksomheden hos elvirksomhederne på at kende ændringerne og at være klar til at arbejde udelukkende efter den nye standard, når overgangsperioden udløber om et år.

Interessen for at lære mere om de nye regler var overvældende, og det var en stor succes at have to el-installatørstuderende på standen. De har netop færddiggjort et projekt om de nye regler, så de var helt klar med skarpe svar på de mange spørgsmål som vi fik fra gæsterne.

Det er jo ikke kun på messen at Elsikkerhed.dk bruger de studerende og lærlinge – vi har også tradition for at have vinderen af DM i skills (elektriker) med rundt til vores fyraftensmøder for elinstallatører hvert år for at sætte fokus på netop fagligheden.

Elsikkerhed.dk siger tak for besøget, vi ses på EL&TEKNIK 2020!

Se alle Elsikkerhed.dks kursustilbud

Mere fra ELsikkerhed.dk ApS

ELsikkerhed.dk ApS

www.elsikkerhed.dk

Vi tilbyder professionelle kurser, rådgivning, eltilsyn og KvalitetsLedelsesSystemer Hos Elsikkerhed.dk sikrer vi, at dine el-installationer udføres korrekt og ensartet, samt at utilsigtede fejl opdages i tide og FØR det bliver dyrt. Samtidig effektiviseres dine arbejdsprocesser, så du kan minimere omkostningerne både nu og i fremtiden. Vi tror på, at vi…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere