03.02.2021  |  EL  |  Branchen

Technip tildeler Prysmian 2.400 km kabelkontrakt

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kabling af Neste Singapore Expansion Project

Technip har tildelt Prysmian Group en kontrakt til kabling af Neste Singapore Expansion Projektet. Neste er verdens største producent af vedvarende brændstof til luftfarts- og transportindustrien med hovedkvarter i Finland og produktionsfaciliteter i Finland, Holland og Singapore.

Projektet består i en udvidelse af ​​Neste Singapore Refinery med det formål at øge produktionen af ​​vedvarende biobrændstof til luftfartsindustrien. Hertil skal Prysmian levere i alt godt 2.500 km kabler (LV, MV, instrumenterings- og fiberkabler) inklusive BFOU-JF Jet Fire specialkabler designet til at modstå ekstremt barske miljøer med eksponering for 250 kW/m2 jetbrande og temperaturer over 1200°C i 30 minutter i henhold til ISO 22899-1. Derudover opfylder Jet Fire kabler også kravene til IEC 60311-21 ved at være funktionssikre i 3 timer ved både 750°C og 1.000°C.

Jet Fire fås enten som et 250 V instrumenteringskabel eller som et 1 kV kontrol- eller forsyningskabel. Når Jet Fire udsættes for en jetbrand, sker der en øjeblikkelig ændring til kabelmaterialerne, som sikrer en køleeffekt under brand. Efter en brand opstår der et fast keramisk lag, som er varmeisolerende. Download Jet Fire Cable katalog her eller 1kV datablad.

”Vores Jet Fire kabler er avancerede og kan modstå ekstreme forhold i mindst 30 minutter. Derved opretholdes funktionsintegriteten og muliggør en sikker nedlukning”, udtaler Geir Foss-Pedersen, Prysmian North Europe Chief Engineer.

Kabler vil blive produceret på flere af gruppens fabrikker i Malaysia, Indonesien, Tyrkiet, Spanien, Italien og Norge, mens kontrakt- og ordrehåndtering koordineres fra Italien. Endelige leveringer er planlagt til juni 2021.

”Dette projekt har vist sig særligt udfordrende, med behov for en vellykket koordinering fra seks forskellige fabrikker, både under tilbudsgivning og ordrehåndtering. Som verdens førende kabelfabrikant har vi adgang til en meget bred produktportefølje, og har derfor været i stand til at tilbyde Technip den optimale kabelløsning, der kan imødekomme kravene til et ekstremt barsk miljø”, afslutter Gabriele Scognamillo, Prysmian Italy O&G Key Account Manager

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker. Pr…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere