18.03.2020  |  VVS  |  Branchen

Teknikentreprenør overtager aktiemajoriteten i VVS Experten

Det er ikke længere nok med dygtige håndværkere, når kravene i branchen skærpes. Derfor vil VVS Experten fremover høre til hos teknikentreprenøren Henning Mortensen A/S.

Teknikentreprenøren Henning Mortensen A/S har overtaget aktiemajoriteten i VVS Experten ApS, Brædstrup.

Læs også: Teknikentreprenør i heftig vækst

Den tidligere indehaver, Dan Leonhard Pedersen, fortsætter som medejer og direktør.

”Det er ikke længere nok med et hold af dygtige håndværkere. I branchen oplever vi skærpede krav, når det kommer til blandt andet sikkerhed, arbejdsmiljø, licitationer og håndtering af persondata”, siger Dan Leonhard Pedersen fra VVS Experten om årsagen til, at han netop har overdraget aktiemajoriteten i sin virksomhed.

”Mindre installatører skal leve op til samme krav som de store aktører. Derfor har jeg brugt uforholdsmæssigt mange kræfter på myndighedskrav og administration”, fortsætter han.

VVS Experten, direktøren og medarbejderne fortsætter i et selvstændigt selskab under samme navn og fra samme lokationer som hidtil – fremadrettet bare med stærkere kræfter i ryggen, som byder ind med en bredere vifte af tekniske kompetencer, administration og et solidt økonomisk fundament.

Et naturligt skridt i udviklingen
Kunderne hos VVS Experten vil derfor også fremover blive serviceret af de specialister, som de kender. Desuden betyder aftalen, at Dan Leonhard Pedersens indsats igen primært kan fokuseres mod konkrete opgaver, kunder, håndværk og fortsat vækst.

Også Hans Mortensen, adm. direktør hos Henning Mortensen A/S, er godt tilfreds med aftalen og mener, at det at byde VVS Experten velkommen på holdet er et naturligt skridt i udviklingen.

”Installationsbranchen har brug for at konsolidere sig. For mig er der ingen tvivl om, at vi ved at gå sammen skaber et endnu stærkere fundament for høj kundeservice, attraktive arbejdspladser, vækst og ikke mindst at matche de øgede krav i branchen til både metoder, kompetencer og økonomi”, siger han.

Både Hans Mortensen og Dan Leonhard Pedersen glæder sig til at udnytte mulighederne i det nye samarbejde:

”Vi har kendt hinanden i mange år og er ret enige om, hvordan fremtiden skal ud”, siger Hans Mortensen om aftalen med Dan Leonhard Pedersen, der således vender tilbage til Henning Mortensen A/S, hvor han blev udlært midt i 1980’erne.

Læs også: To af branchens giganter styrker partnerskabet

”Med den nye aftale kan man næsten sige, at ringen er sluttet”, siger Dan Leonhard Pedersen.

- SMP

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere