26.06.2019  |  EL  |  Branchen

To af branchens giganter styrker partnerskabet

Kemp & Lauritzen og Schneider Electric forventer, at væksten på datacentermarkedet fortsat stiger og øger derfor samarbejdet.

I takt med at dataforbruget i Danmark stiger, vokser behovet for nye datacentre. Derfor har energistyringsvirksomheden Schneider Electric og installationsvirksomheden Kemp & Lauritzen besluttet sig for at styrke deres partnerskab og fokus på datacenterprojekter af alle størrelser.

Læs også: Kemp & Lauritzen bortviser fire ansatte i svindelsag

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Sammen er Kemp & Lauritzen og Schneider Electric specialister i design af datacenterløsninger. Kemp & Lauritzen har både de nødvendige kompetencer og en bred kundeportefølje. Det passer godt ind i vores strategi om at opnå vækst gennem samarbejde med vores partnere”, siger salgsdirektør for Schneider Electrics datacenter-division, Tina Schou.

Kemp & Lauritzen er blevet udnævnt til elitepartner, der er den højeste certificering i Schneider Electrics partnerprogram. Certificeringen betyder, at Kemp & Lauritzens medarbejdere har modtaget omfattende træning i Schneider Electrics produkter og løsninger til optimalt datacenterdesign.

Vækst i datacentre
Både Kemp & Lauritzen og Schneider Electric oplever markant vækst inden for byggeri af nye datacentre, fortæller Tina Schou:

Læs også: Helene Egebøl forlader Schneider Electric

”Markedet for datacentre i alle størrelser vokser. Der bygges mange nye, mindre datacentre til edge computing, f.eks. til detailhandelen, skoler, banker og andre virksomheder med applikationer, som skal kunne svare i realtid og derfor er nødt til at være tæt på brugerne. Men vi ser også fortsat vækst inden for de større datacenter-projekter”.

- SDN

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere