01.04.2020  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Teknikinstallatør oplever øget efterspørgsel efter A/V-udstyr

Indsatsen mod Corona-virus har resulteret i, at digitale værktøjer har boostet antallet af skærmmøder. Her melder Bøttcher Fog om øget opsætning af videokonferenceudstyr.

Med aflysning af fysiske møder og events grundet de nuværende omstændigheder med coronavirussen, har de fleste stiftet bekendtskab til programmer som Skype, Teams, Zoom og Hangouts. 

Særligt udstyr til videokonferencer- og -møder har på gjort sit indtog i det danske erhvervsliv, hvor el- og teknikinstallatøren Bøttcher Fog har oplevet en opblomstring i interessen for professionelt A/V-udstyr.

“Hele Danmark arbejder under forhold, der er uvante, og vi må alle tilpasse os. For de fleste virksomheder er det helt essentielt, at al kontakt vedligeholdes – både til medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere”, siger administerende direktør, Simon Vængebo Pedersen fra Bøttcher Fog og fortsætter:

Læs også: Ordrebøgerne tynder ud i installationsbranchen

“Selvom mange, især interne møder, kan løses med én-til-én opkald fra PC til PC, så oplever vi en markant efterspørgsel på levering og installeringer af professionelt A/V-udstyr til alle typer virksomheder”.

Hos Lindskov Communication arbejder medarbejderne hjemmefra, mens ledelsen er på bureauet og ofte har brug for professionelle møder med kunderne.

“En del kan håndteres fra PC-skærme, men især når der køres workshops med kunder og der skal deles præsentationer og dokumenter på skærmen, er det simpelthen mere bekvemt med professionelt udstyr”, siger bureaudirektør Catrine Eisenreich.

Bureauet benyttede lejligheden til at få installeret nyt videokonferenceudstyr af Bøttcher Fog, som i forvejen løser alle installationsopgaver inden for el, data og ventilation for bureauet.

- HCL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere