17.05.2016  |  VVS  |  Energi

Tekniq: Fornuftigt med gennemgang af VE-ordninger

Hos brancheorganisationen Tekniq mener man, at fremtidens VE-energipolitik bør handle om at få mest muligt for pengene.

Brancheorganisationen Tekniq udviser forståelse for regeringens forårsudspil på energiområdet, der blev fremlagt i fredags. Udspillet kan blandt andet få stor betydning for energiselskabernes energispareindsats.

Læs også: Tekniq vil sikre energitilskud til forbrugerne

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Det er på sin plads at udføre en kritisk gennemgang af indsatsen for på den måde at sikre, at man får mest muligt for pengene. Men denne gennemgang bør tage sigte på at arbejde videre med et højt ambitionsniveau”, siger Niels Jørgen Hansen, Tekniqs administrerende direktør.

Regeringsudspillet omfatter, ud over den tidligere annoncerede afskaffelse af PSO-afgiften, en udskydelse eller aflysning af udbuddet af kystnære møller samt den nævnte reduktion af energiselskabernes energispareindsats.

Læs også: Tekniq: Afskaf PSO-afgiften

Man kan få mere ud af energispareindsatsen ved at stramme den op og gøre indsatsen friere og mere konkurrenceorienteret, lyder vurderingen fra Niels Jørgen Hansen.   

- JKK 

Mere fra Joe

Joe Kristian Kipp

Redaktør, Installator.dk

Uddannelse: cand.comm. i journalistik og historie, Roskilde Universitet 2009. Tidligere job: journalist på erhvervsmagasinerne SCM og CSR, Horisont Gruppen a/s, redaktør samt journalist på magasinet Lederne, pressemedarbejder, Lederne.Fokusområder: teknologi, ledelse og virksomhedsdrift, arbejdsmarkedspolitik og samfundsforhold.

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere