02.11.2020  |  EL  |  Byggeri

Til dig som dimensionerer el-installationer – Hør 2 nye afsnit på ELværkstedet

Indhold fra partner Hvad er dette?

En podcastserie fra Siemens Danmark.

Hvis du har brug for inspiration til hvordan du nemt kan udarbejde komplet dokumentation på dine elinstallationer, så skal du ikke snyde dig selv for de to seneste afsmit på ELværkstedet.

I de nye afsnit går vi i dybden omkring to helt nye værktøjer, som du frit kan downloade og anvende.

Afsnit 5:  I denne episode kigger ELværkstedet på SIMARIS Suite – en softwarepakke, der samler værktøjer og programmer til netop dette. Lyt med og bliv klogere på, hvor simple de digitale værktøjer er at arbejde med, og hvordan de gør dit arbejde med dimensionering nemmere.
https://shows.acast.com/elvaerkstedet/episodes/vaerktjer-til-lettere-dimensionering-af-elinstallationer

Afsnit 6: Denne episode zoomer ind på programmet SIMARIS Design. Med den seneste Version 10 får du glæde af en lang række helt nye funktioner, blandt andet mulighed for decentrale forsyningskilder og projektering af også ring- og maskenet. Lyt med og bliv opdateret på hver enkelt nyhed i softwaren, som gør det endnu nemmere at dimensionere alle former for elinstallationer uanset kompleksitet, samtidig med, at du får komplet dokumentation på overholdelse af gældende installationsstandarder.
https://shows.acast.com/elvaerkstedet/episodes/nye-funktioner-i-simaris-design

Hør eventuelt også de tidligere afsnit, som blandt andet omhandler erfaringer med DS/HD60364, brandbeskyttelse med gnistdetektorer (AFDD) eller valg af fejlstrømsafbrydere.
http://www.siemens.dk/elvaerkstedet

Rigtig god fornøjelse

Mere fra Siemens A/S

Siemens A/S

www.siemens.dk

Siemens Industry leverer produkter, koncepter og løsninger til industrien, og med vores brede palet af innovative produkter til automations- og drevteknologi er vi den ideelle partner for dig. Med alt inden for avancerede procesinstrumenter, installations- og koblingsmateriel samt sammenhængende drivetrain-løsninger og innovative automationsløsninger kan vi indg…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere