25.03.2019  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Tilbud på Draka Easy Strip

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kablet fra Prysmian med de mange muligheder – og som skåner ryggen – er på tilbud i uge 13 og 14 hos Lemvigh-Müller. Skal du fylde lageret?

Mulighederne er mange med det halogenfrie og UV-bestandige Draka Easy Strip: Brug kablet i faste installationer i bygninger eller kanaler, læg det i jorden, eller anvend det som brandhæmmende kabel inde eller ude. Men ikke nok med det – Draka Easy Strip er nemt at arbejde med, da afisolering af yderkappen sker i et snuptag, og så vejer det ikke ret meget. Det betyder, at kroppen – og især ryggen – bliver mindre belastet af at bære rundt på kabelrullerne i løbet af arbejdsdagen.

Få alle fordelene

  • Halogenfrit og UV-bestandigt kabel
  • Til fast installation i bygninger, kanaler, i fri luft og i jorden
  • Driftsspænding: 300/500 V
  • Bøjeradius: <25mm: 4 x D. 25mm ≤ D ≤ 50mm: 5 x D. >50mm: 6 x D
  • Maks. ledertemperatur +90 ºC

Slå til nu!

Lige nu kan du få Draka Easy Strip til ekstra skarpe priser hos Lemvigh-Müller. Men vent ikke for længe med at slå til – tilbuddet gælder kun i uge 13 og 14. 

Log ind i webshoppen og se tilbuddet her

Mere fra Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S

www.lemu.dk

Lemvigh-Müller er Danmarks største stål- og teknikgrossist. Vi sørger hver dag for, at varer fra tusindvis af producenter bliver samlet, pakket og leveret på mindre end 24 timer til installatører, industrivirksomheder, forsyningsselskaber og byggepladser i hele Danmark. Support og servies Ud over at være en effektiv og pålidelig logistikpa…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere