12.06.2019  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Tillykke til Hi3G med den nye butik

Indhold fra partner Hvad er dette?

Efter for nyligt at have indgået en samhandelsaftale med Hi3G, (Teleselskabet 3), havde SIF Gruppen i fredags glæden af at være med til at åbne den, for SIF Gruppen, første nyrenoverede butik i butikscentret Waterfront i Hellerup.

Renoveringen startede den 20. maj 2019, hvor vi rykkede ind sammen med de øvrige håndværkere. Vi startede med at tømme butikken for gammelt inventar samt demontere eksisterende installationer, og allerede den 7. juni, var butikken klar til åbning igen. Opgaven for SIF Gruppen, har indeholdt et omfattende arbejde, som bl.a. bestod i installering og montering af lysskinner og LED-belysning, lysstyring, nye tavler samt strøm og netværk til kasseapparater og reklameskærme.

Serviceleder Lars Høgh Nielsen udtaler: ”Det har krævet en stor indsats af alle, vi er heldigvis så privilegerede at vores montører efterhånden har udført ca. 15 butikker, før de kom til SIF Gruppen, så de er eksperter på området.”

I SIF Gruppen ønsker vi Hi3G, stort tillykke med den flotte butik og ser frem til det fremadrettede samarbejde.

Mere fra SIF Gruppen A/S

SIF Gruppen A/S

http://www.sif.dk/

Vi rådgiver om, installerer og servicerer tekniske løsninger.SIF Gruppen er grundlagt af elinstallatør Peter Nielsen. Han blev i 1904, efter endt uddannelse til el- installatør, ansat ved NESA og var med til at opføre ”Skovshoved værket”, verdens første elværk der leverede 220/380V vekselstrøm, samt elektrificeringen af Nordsjælland. I 1918 forlod han NESA og startede Skovshoved Instal…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere