12.07.2022  |  VVS  |  Arbejdsredskaber

Tilpas Pettinarolis 51F Filterball til dit filtreringsbehov

Indhold fra partner Hvad er dette?

Du kan få filtre med forskellige maskevidder til vores Filterball.

Filteret, som Filterball'en leveres med, har en maskevidde på 0,7 mm (Ø 700 µ). Har du behov for et finere filter, kan du udskifte det med filtre med en maskevidde på henholdsvis 0,3 mm (Ø 300 µ) og 0,18 mm (Ø 180 µ). Filteret kan nemt udskiftes efter behov - enten til et filter med sammen maskevidde eller til et filter med en anden maskevidde. 

Se udvalg af filtre>>

På den måde kan du tilpasse Filterball'en efter behov og installation. 

Nem at vedligeholde

Udover at have muligheden for at skifte filteret, kan dette også renses uden en masse bøvl. Man kan nemlig rengøre filteret under tryk og uden at der kommer luft i anlægget - hurtigt og nemt.

Se hvordan du renser filteret>>

Derudover giver Filterball'en dig også en økonomisk genvinst.  Du sparer nemlig to kuglehaner og hele fire samlinger, hvilket både giver dig en økonomisk og tidsmæssig gevinst i forhold til installationen. 

Se fordelene>>

Mere fra PETTINAROLI A/S

PETTINAROLI A/S

www.pettinaroli.dk

Komponenter og indeklimasystemer, du kan stole 100 % på Hos Pettinaroli A/S ved vi, hvor vigtigt det er for dig at kunne sikre dine kunder gulvvarme- og komfortsystemer, de bliver glade og tilfredse med. Vi arbejder hver dag intenst på at skabe og levere kuglehaner, ventiler, gulvvarmesystemer og SmartHome løsninger i den allerbedste kvalitet til dig og alle andre i den dans…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere