14.01.2019  |  EL  |  Virksomhedsdrift

Torsdag den 31. januar: Kom til Festival for selvstændige helt gratis

Indhold fra partner Hvad er dette?

Du kan stadig nå at bestille din gratis billet. Kom til Festival for selvstændige helt gratis torsdag d. 31. januar. Når dørene til festivalen åbner, træder du ind til et program fyldt med inspiration og gode råd fra vores eksperter.

Til Festival for selvstændige vil vi gerne hjælpe dig og din virksomhed med at skabe udvikling og vækst. Derfor har vi sammensat et program, som kan inspirere dig som iværksætter. Du får gode råd fra vores eksperter, og i pauserne kan du networke med mulige samarbejdspartnere.

Bestil din gratis billet her.

Dagens program:

13.00 Dørene åbner

13.15 Velkomst ved Frederiksbergs borgmester, Jørgen Glenthøj

13.30 Regnskabsskolen v. Anette Sand

14.45 Advodan v. Susanne Ladbo Quedens

16.00 DANA

17.15 Billy v. Toke Kruse

Læs mere om festivalen og programmet her.

Billy Regnskabsprogram står bag Festivalen for selvstændige i samarbejde med Regnskabsskolen, Advodan og Dana. Vi håber alle, at se dig til en dag fyldt med inspiration til vækst og udvikling af din virksomhed.

Mere fra Billy Regnskabsprogram

Billy Regnskabsprogram

www.billy.dk

I Billy gør vi regnskab og bogføring nemt for alle. Vores regnskabsprogram er nemlig bygget til at gøre livet lettere for dig som selvstændig, så du kan bruge mindre tid på regnskab og mere tid på din virksomhed.Du behøver med andre ord hverken at være revisor eller bogholder for at kunne bruge Billy. Det er nemt at sende fakturaer, scanne kvitteringer og afregne moms med få klik. Og du har altid…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere