09.05.2017  |  VENTILATION  |  Energi

Tre projekter kæmper om Elforsk Prisen 2017

Tre grønne løsninger er blevet nomineret til årets Elforsk-pris. Prisen uddeles til Energiens Topmøde den 8. juni.

Tre danske løsninger er i år nomineret til Elforsk Prisen 2017, der uddeles i forbindelse med Energiens Topmøde den 8. juni, skriver Dansk Energi.

De tre nominerede projekter har alle modtaget støtte fra Elforsk og beskæftiger sig med henholdsvis smart køling/ventilation af bygninger, kabelfri belysning i byrum og visualisering af lysløsninger til blandt andet butikker og sygehuse.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Alle tre projekter leverer energieffektive løsninger, der peger ind i fremtiden, og i alle tre tilfælde har samarbejdet mellem vidensinstitutioner og private virksomheder været eksemplarisk”, siger Dorte Lindholm, konsulent hos Dansk Energi. Hun fortsætter:

”Fælles for dem er, at de kommer til at effektivisere energiforbruget i Danmark og dermed bidrager til den grønne omstilling samtidig med, at de giver danske virksomheder gode kort på hånden, når de skal eksportere grønne produkter og rådgivning til det globale marked”.

Læs også: Kemp & Lauritzen er finalist i Årets Dania-praktik

Læs mere om de nominerede projekter her:

-CHM

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere