15.08.2022  |  EL  |  Sanitet

Tre ud af fire badeværelser mangler strøm

Efterspørgslen på nye, smarte løsninger, der kræver strøm ved toilettet, er stigende. For at sikre fremtidens behov lancerer Geberit nu en ny, integreret strømforsyning, der kan installeres på forhånd og forenkler installatørens arbejde.

I dag ønsker 60 procent af danskerne på deres fremtidige badeværelse et berøringsfrit toiletskyl, 37 procent et douchetoilet, 61 procent lugtudsugning i deres toilet og 29 procent et toilet med orienteringslys. Alle funktioner, der kræver strøm ved toilettet – men som kun en fjerdedel af danskerne har tænkt ind i deres nuværende badeværelse. 
 
Hvis der allerede bliver tænkt strøm ind fra starten af byggeprocessen, er det nemmere at slutte de ovennævnte løsninger til senere, ligesom det også er langt billigere, end hvis det skal efterinstalleres. Derfor har Geberit udviklet en integreret strømforsyning, der kan installeres i byggefasen, og som gør det nemmere for installatører at installere eksempelvis strøm til en vægmonteret cisterne senere, hvis behovet skulle opstå.  
 
Det er dyrt at renovere eller bygge et badeværelse. Netop derfor kan det betale sig at tænke fremtidige behov eller ønsker ind fra starten. Et badeværelse kan holde i mange år, men undervejs kan der opstå nye behov – eller blive udviklet nye løsninger, som kan give øge komforten på badeværelset. Det bør tænkes ind i projektet, og det er her, vores nye, integrerede strømforsyning er smart, da den installeres i byggefasen, så beboerne nemt kan koble nye produkter til, hvis behovet opstår”, fortæller Nils Overgård, produktchef hos Geberit.

LÆS OGSÅ: Bravidas ordrebeholdning har aldrig været højere

Det bliver nemmere at efterinstallere produkter, som kræver strøm
Installationssættet indeholder en boks i plast, et flexrør samt et dæksel, der sikrer nem adgang til strømforsyningen, også efter at eventuelle fliser er monteret.  
 
Det er vigtigt at installationssættet monteres af en fagperson, når Geberit Duofix eller Geberit GIS tilslutningssystemet indbygges og forbindes via flexrøret. Dette er nødvendigt for, at der senere nemt kan forbindes strøm til for eksempel et douchetoilet eller en berøringsfri trykplade. Den integrerede strømforsyning kan installeres uden værktøj og passer til Duofix eller GIS Sigma og Omega indbygningscisterner på 12 cm.  
 
Den nye strømforsyning har yderligere en smart detalje indbygget, idet et indbygget LED-lys viser, om strømforsyningen fungerer korrekt, når du afmonterer betjeningspladen. 

-AKJ

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere