12.01.2023  |  EL  |  Energi

TSG køber elinstallatør

Opkøbet er det tredje i rækken af investeringer, der underbygger TSGs position som én af Europas førende leverandører af elinstallationer, herunder ladeløsninger til eldrevne køretøjer.

TSG har opkøbt A. Winther El-Installation ApS for at understøtte den stigende efterspørgsel på installation og service af ladestandere.

“Med opkøbet har vi taget endnu et skridt på vejen mod vores mål om at blive én af de førende leverandører og installatører af ladeløsninger i Norden, og vi er stolte af at kunne hjælpe flere virksomheder mod deres mål om ansvarlig og bæredygtig mobilitet”, fortæller Susanne Svarre, CEO i TSG Nordic.

A. Winther El-Installation har en stærk position og en tradition for høj service og kvalitet samt godt håndværk.

”På baggrund af vores fælles værdisæt og ambitioner, er det her det perfekte match”, fortæller den tidligere ejer, Anders Winther, der indgår som chef for TSG i Billund.

Tilføjelsen af A. Winther El-Installation er det tredje i rækken, og et udtryk for TSGs investering i, og udbygning af, en landsdækkende el-forretning, som er første led i virksomhedens vækststrategi.

”Med dette trin i vores vækststrategi er vi sikre på, at vi fortsat er i stand til at levere de bedste løsninger og den bedste service til virksomheder i hele landet. Herfra er vi klar til næste trin, hvor vi fortsætter væksten på tværs af de nordiske lande. Jeg glæder mig til at løfte sløret for vores forestående internationale udvidelse”, afslører Susanne Svarre.

Læs også: I 2023 bliver det lettere at skifte til grøn energi

Ved siden af TSGs ladeløsninger kan virksomheden levere et bredt udvalg af produkter og services uanset energitype. Det betyder, at TSG kan levere løsninger til traditionelle brændstoffer, el, brint, LBG/LNG og CBG/CNG.

”Investeringerne gør, at vi kan tilbyde nordiske aktører et langt bredere udvalg af løsninger, der kan tilpasses og sammensættes nøjagtigt efter behov”, slutter Susanne.

A.Winther El-Installation ApS indgår som en del af den landsdækkende elektrikervirksomhed TSG EL, der, ligesom TSG Nordic, er ejet af TSG koncernen. Med tilføjelsen af A. Winther El-Installation viser TSG, at der arbejdes målrettet på at styrke den kritiske infrastruktur, der er afgørende for at understøtte en ansvarlig og bæredygtig transportsektor.

- PiB

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere