01.03.2021  |  EL  |  Belysning

Tunable white – lyset der passer til dagligdagen.

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kunstig belysning kan følge den naturlige døgnrytme gennem såkaldt døgnrytmelys.

Kunstig belysning kan følge den naturlige døgnrytme gennem såkaldt døgnrytmelys. Lysets indstilling kan programmeres gennem sensorer så hele døgnets cyklus afspejles.
Med Tunable-white lysløsninger bliver naturlige lys-mønstre gengivet med kombinationer af lyskvalitet, farve og intensitet. Lyset kan indstilles og ændres til forskellige lysscenarier alt afhængig af aktivitet: intenst fokus omkring en arbejdsopgave eller neddæmpet til præsentationer. Lamper med Tuanble-white er især praktisk at anvende på plejehjem, sygehuse og i industrien hvor der er aftenarbejde.

Få analyse, rådgivning og anbefalinger til den rette belysningsløsning. Vi kommer med forslag og lysberegninger til dit projekt. Sammen skaber vi lys, som mennesker trives i.

Kontakt os på 76 26 67 00.

Tags: LUMINEX A/S

Mere fra LUMINEX A/S

LUMINEX A/S

www.luminex.dk/

Engagement, viden, ansvar og kvalitet er nøgleord for Luminex, når vi arbejder med et belysningsprojekt. Typisk ligger udfordringen i at få løsning og økonomi til at gå op i en højere enhed.Mange tror, at et billigst belysningsanlæg automatisk også er et mindre godt anlæg - det behøver ikke være sådan.I samarbejde med vores mangeårige europæiske leverandører har vi udført mange opgaver, der specif…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere