19.02.2021  |  VENTILATION  |  Varme og køling

Udvidelse af produktprogram

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ved at få det danske agentur for Vexve udvider Dansk Ventil Center A/S og Armatec A/S produktprogrammet på et eksisterende fokusområde.

Dansk Ventil Center A/S og Armatec A/S startede 2021 med en ledelseskonsolidering. Nu binder parterne en ny sløjfe på samarbejdet ved at få forhandlingen af Vexve på det danske marked. Vexve er en af verdens førende producenter af ventiler til fjernvarme og fjernkøling.

For at minimere risikoen for potentielle lækager er flow- og ventilløsninger af høj kvalitet afgørende for driftssikkerheden på tværs af kritiske applikationer i fjernvarme- og fjernkøleindustrien.

Yderligere styrkelse af ekspertise inden for flow- og ventilløsninger
Ved at få det danske agentur for Vexve udvider Dansk Ventil Center A/S og Armatec A/S produktprogrammet på et eksisterende fokusområde. Vexve har et omfattende sortiment af helsvejste kugleventiler til kritiske applikationer og er kendt for at producere pålidelige produkter af allerhøjeste kvalitet: helsvejste kuglehaner i stål og rustfrit stål samt strengregulerings- og spjældreguleringsventiler.

Vexve-agentur giver kunderne flere fordele
Globalt set er Vexve en af de førende producenter, fordi de formår at kombinere bæredygtige og energieffektive produkter med høje flowegenskaber og høj teknisk standard – og de hæver hele tiden barren for, hvad flow- og ventilløsninger kan præstere i kritiske applikationer med høje tolerancekrav.

Vexve er en finsk virksomhed med mere end 40 års erfaring inden for produktion af avancerede flow- og ventilløsninger. Med produktionsfaciliteter i Finland arbejder Vexve kontinuerligt med bæredygtighed på tværs af produktløsninger og produktionsmetoder.

Mere fra Dansk Ventil Center A/S

Dansk Ventil Center A/S

www.dvcas.dk/

Dansk Ventil Center A/S er et firma med en forskel – vort strategiske mål er ikke bare at være endnu en leverandør – vi vil være førende indenfor vore kerneområder.  Vort grundlag er vore kunders behov. Ideen er at opbygge et længerevarende samarbejde med enhver af vore kunder, medvirkende til fælles succes. Kvalitet, service…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere