26.03.2021  |  EL  |  Arbejdsredskaber

UDVIKLET TIL ARBEJDSDAGE I HÅRDE OMGIVELSER

Indhold fra partner Hvad er dette?

Serien kombinerer unikke traditionelle funktioner, såsom høj-kvalitets overdel i fuld olieret læder med moderne elementer.

ANVENDELSESOMRÅDER

El og energi
Jernbane
Svejs- og metalarbejde
Atex / Eksplosive miljøer
Entreprise / Byggeri

Det innovative og komfortable QUICK LOCK snøresystem, der sikre brugeren præcis pasform og den skridsikre XTS CROSS TERRAIN sål med ledstabilisering i carbon-look. Hele hælen er omsluttet af carbon-look ledstabiliseringen, der desuden beskytter mod hårde vrid og understøtter fodens position i skoen.

Trekstar XP giver brugeren pålidelig beskyttelse, fremragende bærekomfort, præcis og behagelig pasform, lette at pleje, materialer af høj kvalitet, optimal skridsikkerhed især på ujævne overflader og alt dette i et moderne og stilsikkert design.

Læs mere på: https://www.tranemoworkwear.dk/aktuelt/post/trekstar-xp

Mere fra Tranemo Workwear Danmark A/S

Tranemo Workwear Danmark A/S

http://tranemoworkwear.dk/

TRANEMO WORKWEAR A/S er et datterselskab af Svenske Tranemo TEXTIL AB, som er en af Nordens største producenter af arbejdsbeklædning. Tranemo producerer og distribuerer topkvalitet og profileret sikkerhedsbeklædning til det europæiske marked.  Visionen er at være ”top of mind” brand i Europa inden for Flammehæmmende beklædning. 3 SO…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere