05.02.2020  |  EL  |  Branchen

Unidrain hædrer branchens bedste med talentlegat

Den danske designvirksomhed Unidrain hædrer for andet år i træk branchens bedste med et talentlegat på 25.000 kr. Legatet uddeles til et spirende byggetalent, som får en håndsrækning til sin faglige udvikling.

Flere tiltag og initiativer er i årenes løb sat i søen for at skubbe unge i retning mod erhvervsskolerne og for at sætte fokus på problematikken.

I den finansielle del er skalaen tilbyder Unidrain er talentlegat på 25.000 kroner. Legatet blev stiftet i 2019 i forbindelse med virksomhedens 15-års jubilæum og uddeles således for andet år i træk til foråret.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Vi vil gerne være med til at booste den faglige stolthed i byggeriet og hædre dem, der gør eller kan noget særligt. Legatet kan søges af alle, både færdiguddannede og folk under uddannelse, så længe man beskæftiger sig med byggebranchen. Vi kan på det kraftigste opfordre til, at man sender en ansøgning af sted”, lyder det fra Unidrains administrerende direktør Henrik Handschuh.

Læs også: Nyt legat skal promovere talenters eltekniske idéer

Fuldt fokus på uddannelsen
I 2019 var det den dengang 23-årige VVS-installatør-studerende Mads Holmegaard Jørgensen, der modtog legatet. Han blev udmærket for sin ambitiøse tilgang til uddannelsen og for sit ønske om at blive endnu bedre indenfor sit fag.

”Jeg ser det som en kæmpe anerkendelse og et skulderklap uden lige at have modtaget legatet. Det har givet mig mulighed for at have fuldt fokus på min uddannelse, da jeg har fået mere luft i mit hverdagsbudget”, siger han og fortsætter:

”Jeg har desværre altid haft lidt udfordringer med de boglige fag og det at sidde på skolebænken. Men jeg har kæmpet, og jeg synes, at legatet fint viser, at det godt kan betale sig at give den en skalle. Der er altid en eller anden form for belønning i sidste ende. Man skal aldrig give op, fordi tingene er svære, eller fordi der er nogen, der ikke tror på en”.

For at komme i betragtning som legatmodtager anno 2020, kan man finde mere information på Unidrains hjemmeside.

- HCL

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere