03.02.2020  |  EL  |  Belysning

Case: Unik og skræddersyet løsning til Sdr. Omme fængslet

Indhold fra partner Hvad er dette?

LUMINEX A/S har leveret en unik løsning til Sdr. Omme Statsfængslets nye administrationsbygning, beliggende i naturskønne omgivelser.

I tæt samarbejde med arkitektfirmaet Ginneruparkitekter A/S har LUMINEX A/S leveret en total belysningsløsning til den nye administrationsbygning.
Processen bestod i rådgivning, planlægning, projektering og ikke mindst levering af belysningsarmaturer, til både inden- og udendørs belysning.

Med krav om en løsning, der arkitektonisk skulle harmonere med det specielt-designede inventar, sammensatte LUMINEX A/S blandt andet en belysningsmodel bestående af specialfremstillede MATRIC-L3 armaturer, der er indbygget i loftet. Løsningen blev på den måde individuelt tilpasset til projektet.


Eksklusiv loftsløsning MATRIC-L3 armaturerne fra LUMINEX A/S er fuldt integreret i det anvendte Rockfon Sonar X loft, hvor armaturernes længde og installation er særligt tilpasset loftssystemet. Der er således en usynlig overgang mellem armatur og loft, hvilket giver en diskret, men effektiv belysning.

Skal du bruge en specialtfremstillet belysningsløsning, kan du give os et kald på 76 26 67 00

Tags: LUMINEX A/S

Mere fra LUMINEX A/S

LUMINEX A/S

www.luminex.dk/

Engagement, viden, ansvar og kvalitet er nøgleord for Luminex, når vi arbejder med et belysningsprojekt. Typisk ligger udfordringen i at få løsning og økonomi til at gå op i en højere enhed.Mange tror, at et billigst belysningsanlæg automatisk også er et mindre godt anlæg - det behøver ikke være sådan.I samarbejde med vores mangeårige europæiske leverandører har vi udført mange opgaver, der specif…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere