21.04.2021  |  VENTILATION  |  Sanitet

Unikt ventilationssystem til eksklusivt bilhus

Hos My Garage i Vejle sælger, opbevarer og servicerer de luksusbiler. Og der er et ordenligt ventilationssystem afgørende for at sikrer den rigtige luftfugtighed i forhold til at bevare materialerne i de eksklusive biler.

En stor del af hverdagen hos My Garage i Vejle er sikret af et godt ventilationssystem. På den måde kan de i ren luft vise deres eksklusive biler frem til kunderne.

”Ved fremvisninger, test eller lignende er der til tider behov for, at biler kan stå i tomgang i en rum tid, mens der også køres biler rundt i bygningen – og derfor var et af kravene, at gæster stadigvæk skulle kunne trække vejret, uden at blive generet af benzindampe under deres besøg”, fortæller René Zitz, direktør for HJ Ventilation, som i samarbejde med Lindab har fundet den mest optimale ventilationsløsning for bilhuset.

Lindab har produceret kanaler, VAV-spjæld, spiro-rør og armaturer til ventilationssystemet, som der var krav til, når motorerne er slukkede, og bilerne opbevares i hver deres glasmontre. Her er der konstant ventilation med filtrering af luften, så svampesporer, skadelige partikler og odører fjernes helt, mens også temperatur og luftfugtighed er under kontrol. 

Hele ventilationsløsningen sikrer både sundt indeklima for mennesker og optimale forhold til opbevaring af bilerne og forlænge levetiden for lak, læder og interiør. 

-CH

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere