12.08.2019  |  VVS  |  Branchen

Vandbesparende og sikker

Indhold fra partner Hvad er dette?

Oras Vega har været en del af sortimentet siden 1998 og har af flere omgange fået opdateret sit design – og nu igen i 2019. Funktionerne er de samme: vandbesparelse og sikkerhed ved hjælp af en Eco-knap.

Alle Oras Vega armaturer har en smart Eco-knap, hvilket gør det nemt at spare vand og energi. Når man har brug for at øge vandstrømmen, trykkes der blot på Eco-knappen og løfter samtidig håndtaget.

Eco-knappen er også en sikkerhedsfaktor, da det begrænser vandtemperaturen. Denne børnevenlige spærrefunktion til varmt vand forhindrer skoldning, gør den sikker og nem at bruge for familier med børn.

Ny push-up bundventil i komposit

-  kan både anvendes til vaske med og uden overløb

Som standard er bundventilen leveret med push-up funktion, men kan nemt ombygges til at være fast-åben (ombygningsdelen er inkl.).

Oras nr. 200060 

VVS nr. 747014.310

En fast-åben bundventil er et krav i vaske uden overløb, og anbefales i bygninger hvor det ikke er hensigtsmæssigt med push-up, f.eks. - skoler, kontorer, sportshaller, offentlige toiletter m.v.

Mere fra Oras Armatur A/S

Oras Armatur A/S

www.oras.com

Oras udvikler, producerer og markedsfører armatursystemer og det dertil hørende tilbehør. Ved at anvende multiteknologi i alle vore produktionsprocesser er vi stand til at producere den ideelle kombination af messing, plast og elektronik.Når vi udvikler og producerer brugervenlige produkter, sker det på baggrund af årtiers erfaring med at designe armaturer og bruge mange forskellige materiale…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere