30.01.2019  |  EL  |  El-materiel

Varm nyhed fra Prysmians fabrik i Finland

Indhold fra partner Hvad er dette?

Varmekabler til gulve og overflader

Omkring koncernens fabriksanlæg i Pikkala (Finland) nær Helsinki, er den gennemsnitlige temperatur i januar -5°C. Men hvis vejret kommer fra vest mod Rusland, kan det i perioder være ned til -20°C og længst mod nord ned til -50°C. Derfor producerer fabrikken naturligvis også rigtig mange varmekabler, der lagerføres som standardvarer.

Varmekabler benyttes mange steder for at øge sikkerheden i virksomheder eller komforten i hjemmet. I boliger sikrer de gulvvarme, som en form for centralvarme og inden for erhverv sikrer de farbare ramper og tilkørsler om vinteren, frostsikring af tage og vandrør, opvarmning af sportsbaner, sikring af frysehuse og meget andet. Varmekabler anvendes oftest i forbindelse med nybyggeri eller større renoveringsprojekter.

TASH SKÆRMET XLPE VARMEKABEL 300/500 V

Varmekabel til overflader (f.x. ved hjælp af varmemåtter) så adgangsramper til køretøjer, indgange og fortove ikke dækkes med sne og is. Kan hurtigt og let lægges i beton, sand eller asfalt. TASH kabler er konstrueret og testet i overensstemmelse med IEC 60800 (2009), hvor det er relevant.

LAAK SKÆRMET PVC VARMEKABEL 300/500 V

Varmekabel til under gulve i våde eller fugtige rum hvor top materialet har en lavt termisk modstand, såsom klinker. Også egnet til andre områder såsom stuer og køkkener som varmekilde. LAAK kabler er konstrueret og testet i overensstemmelse med IEC 60800 (2009), hvor det er relevant.

Download TASH eller LAAK datablade her eller læs mere om alle vores vand & varme kabler på vores danske hjemmeside.

For prisforespørgsel eller teknisk support venligst kontakt vores sælger Kim Laursen på telefon +45 60 39 27 39 eller e-mail kim.laursen@prysmiangroup.com.

Mere fra Prysmian Group Denmark A/S

Prysmian Group Denmark A/S

www.prysmiangroup.dk

Prysmian Group er verdens førende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 30.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 112 fabrikker. Pr…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere