06.10.2017

Varmtvandskedel MITO

Indhold fra partner Hvad er dette?

MITO varmtvandskedlen er designet til at arbejde med høj effektivitet. MITO er en trykkedler til flydende / gasformige brændstoffer.

Kedlen MITO kan fungere ved reduceret belastning og samtidig sikre fleksibilitet for at optimere effektiviteten. Den har en stor varmeveksler overflade ved højt vandindhold for at reducere antallet af start/stop af brænderen.

Det store volumen af brændkammeret favoriserer den frie udvikling af brænderflammen og en drift med lav emission (LOWNOx), som sikrer optimal forbrænding.

Se teknisk information, skitse og ekstra billeder af Varmtvandskedlen MITO  

Den forreste manifold i højkvalitets carbonstål er svejst sammen med rørene og derved opnåes den ensartede fordeling af røggasserne mellem forbrændingskammeret og konvektionsrørene.

Kedelkroppen er isoleret af en måtte af glasuld med høj isolations evne.

Isoleret og beskyttet mod varmetab er også røggas kammeret og renselågen. Lågen kan åbnes til højre eller venstre side efter behovene; angives ved bestilling.

Kontrolpanelet styrer ​​både kedel og brænder.

Den ydre beklædning er lakeret og malet med en høj kvalitets finish. 

Standard tilbehør

  • Termometer
  • Sikkerhedstermostat med manuel reset
  • Kedel termostat
  • Kedel termostat til 2-trins brænderen
  • Kontrolpanel IP54
  • Hullet plade for brænder montering

- Fabrikstryk 6 bar – kan bestilles i 8 og 10 bar

- Forespørg på kapacitet op til 4.000 kW

- Der tages forbehold for ændringer iht at forbedre produktet- Fabrikstryk 6 bar – kan bestilles i 8 og 10 bar

Tags: DANHEAT A/S

Mere fra DANHEAT A/S

DANHEAT A/S

www.danheat.dk

DANHEAT producerer oliebrændere, varmluftaggregater og aggregater for rumventilation.DANHEAT tilstræber til enhver tid, at vore produkter er udført i en høj kvalitet og er funktionelle for præcis det formål de skal anvendes til.DANHEAT er et lille fleksibelt firma og vi tilpasser vore produkter således, at de opfylder de krav den enkelte kunde stiller til dem. Dette være sig uanset…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere