11.01.2018  |  VENTILATION  |  Branchen

Veltek har etableret en varmesektion

Efter et halvt års arbejde, har Veltek fået en varmesektion. Det skal både styrke organisationen og samarbejdet med politikerne.

Danmarks største tekniske brancheorganisation har nu etableret en varmesektion. Det betyder, at flere varmeteknologier fremover vil være samlet under ét tag. På den måde har producenter og leverandører fået et nyt talerør, som er bredt varmeteknisk funderet, oplyser Veltek.  

Læs også: Nyt samarbejde mellem Veltek og Installatør-medierne 

Skal tillokke politikere
Ikke nok med at gavne organisationen internt, så er det også en del af Velteks større vision at stå forrest i køen, når myndighederne og politikerne søger sparringspartnere.

Ved at repræsentere en bred vifte af teknologier i varmesektionen matcher det ifølge Veltek den politiske dagsorden, hvor offentlige myndigheder i større grad henvender sig til færre og mere bredt funderede brancheforeninger – også kaldet ”One Stop Shopping”.

Med en sektion, der fokuserer på de enkelte varmeteknologiers styrker og synergierne herimellem, forventer organisationen at blive en mere attraktiv samarbejdspartner. På den måde kan politkerne nemlig spare tid og ressourcer ved at søge faglig viden og teknisk sparing hos Veltek, skriver organisationen. 

Læs også: Stor opbakning til selvstændig varmesektion i Veltek 

Naturligt skridt
I foråret 2017 fusionerede Veltek med Dansk Ventilation. Det var derfor et naturligt skridt for organisationen at få etableret en varmesektion.

Den nyvalgte bestyrelse i varmesektionen består af Peter Skjødt, adm. direktør hos Milton Megatherm, Stig Engel Hansen, salgschef hos HS Tarm, Lars Leer, adm. direktør hos Kierulff og Simon Uldall, salgschef hos Viessmann.  

Bestyrelsen skal afspejle et ønske om at gøre det mere synligt overfor de offentlige myndigheder, at bygningsopvarmning er under forandring. Fremover vil vi se et stigende brug af forskellige varmeteknologier til opvarmning af den samme bygning, påpeger Veltek.

Bestyrelsen i varmesektionen afholder konstituerende bestyrelsesmøde den 7. februar, hvor blandt andet sektionens endelige navn vil blive vedtaget, oplyser brancheorganisationen på sin hjemmeside

-JJK

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere