07.09.2015  |  EL  |  Branchen

Venti etablerer ny afdeling på Sjælland

Venti skal være tættere på kunderne øst for Storebælt. Derfor åbner virksomheden kontor og lager syd for København.

Ventilationsfirmaet Venti åbner nyt kontor og lager i københavnsområdet på Avedøre Holme 1. november. Dermed får virksomheden bedre mulighed for at servicere og udbygge kundegrundlaget øst for Storebælt. 

”Vi har gennem længere tid haft et stort ønske om at komme tættere på vores sjællandske kunder samt at udvikle kundeporteføljen på Sjælland”, siger direktør Søren Lindahl Klausen fra Venti og fortsætter: 

”Vi ved, det har stor betydning for det daglige samarbejde, at vi er tæt på, og at kunderne kan komme forbi, tale med en rådgiver og afhente mindre leverancer med kort varsel”.

Læs også: Udvikling Fyn øger virksomheders energirenovering

For selvom Venti i dag leverer i hele landet, er nærhed væsentligt i kunderelationen.

”Selvom vi i dag har leverancer over hele landet, ved vi af erfaring, at det har en stor værdi for vores kunder, at de lige kan komme forbi og hente det, de mangler eller få en snak med os om et konkret projekt. Derfor har det også haft stor betydning for os med den centrale placering, så det fremover bliver så nemt som muligt for vores kunder at samarbejde med Venti”.

Læs også: Würth åbner ny butik i Roskilde

Søren Lindahl Klausen fra Venti er derudover meget tilfreds med, at de nye lokaler ligger sammen med Systemair, og han lover i samme ombæring, at den nye afdeling bliver lagerførende inden for et bredt udsnit af ventilationsprogrammer. 

-JPN

Mere fra Joacim

Joacim Præst Nielsen

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere