10.01.2020  |  VENTILATION  |  Branchen

Ventilationsproducent får ny administrerende direktør

Systemair Danmark ansætter Søren Norman Andersen i stillingen som administrerende direktør. Han overtager stillingen fra Henrik Villadsen, der fortsætter som produktionsdirektør.

Med mere end ti års erfaring inden for ventilation og indeklima fra blandet andet Genvex og Klimadan, er Søren Norman Andersen blevet ansat som ny administrerende direktør for Systemair Danmark.

”Jeg kender Systemair som et markant brand i markedet, der er kendetegnet ved høj kvalitet og medarbejdere med stærke tekniske kompetencer. Systemair har om noget formået at sætte standarden for ventilationsaggregater, og der er flere nye tiltag på vej, som jeg glæder mig til at bidrage til”, siger Søren Norman Andersen.

Læs også: Andersen & Heegaard ansætter ny direktør

Den hidtidige direktør, Henrik Villadsen, forlader frivilligt stillingen og går efter eget ønske tilbage til sit tidligere job som produktionsdirektør.

”Jeg har været så privilegeret, at jeg selv fik lov til at vælge, og arbejdet med den videre udvikling af produktionen er det, jeg brænder for”, siger Henrik Villadsen.

Med stillingen kommer Søren Norman Andersen til at stå i spidsen for et ledelsesteam bestående af salgsdirektør Bo Sterner, økonomichef Claus Jensen og produktionsdirektør Henrik Villadsen. Derudover får Søren Norman Andersen ansvaret for eksportsalget i virksomheden.

- HL 

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere