07.02.2020  |  VENTILATION  |  Virksomhedsdrift

Ventilationsvirksomhed åbner kontor i Nordjylland

DP Ventilation åbner nyt regionskontor i Aalborg med et ønske om at komme endnu tættere på kunderne i Nordjylland.

Gode fællesfaciliteter, parkeringsmuligheder og få kilometer til både motorvej og Aalborg C er hvad DP Ventilation kan se frem til på et nyt kontor, som virksomheden for nyligt har etableret. Med de nordjyske rammer håber virksomheden at kunne håndtere den vækst, der forventes at ske i regionen de kommende år.

”Nordjylland er en vigtig region for DP Ventilation. Beslutningen om at åbne et fast kontor i Aalborg betyder, at vi kommer endnu tættere på eksisterende og nye kunder. Det giver os optimale muligheder for at vokse yderligere", siger Henrik Jensen, der i starten af 2019 blev ansat som afdelingschef med ansvar for at styrke og udbygge DP Ventilations nordjyske forretning.

Læs også: Ny serviceafdeling i DP Ventilation bliver landsdækkende

Aktuelt er DP ventilation blandt andet involveret i større ventilationsentrepriser på Nyt Aalborg Universitetshospital og det nye psykiatrihospital i Aalborg, samt en række renoverings- og energioptimeringsprojekter, herunder Frederikshavn Kommune og Mariagerfjord Kommune

"Det er det lange og seje træk, når man skal løbe en afdeling i et nyt område i gang", siger Henrik Jensen og fortsætter:

"Heldigvis har vi over det sidste års tid oplevet god opbakning i Nordjylland og fået fint fodfæste i regionen. Det danner nu basis for, at vi vælger at etablere os med permanent kontor i Aalborg”.

DP Ventilation flyttede ind på adressen Kristinevej 2, 9000 Aalborg den 4. februar 2020. Dermed har virksomheden kontorer i Aarhus, Aalborg, Kolding, Sønderborg og København.

- HCL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere