14.03.2023  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Verdens nyhed! – Mål DC strøm på et AC signal

Indhold fra partner Hvad er dette?

MULTI M-800P er verdens første tangamperemeter, der kan registrere små DC-strømme i AC-kredsløb, ud over normal AC og DC-strømmåling

MULTI M-800P er verdens første tangamperemeter, der kan registrere små DC-strømme i AC-kredsløb, ud over normal AC og DC-strømmåling.

Flere og flere installationer indeholder både AC og DC, som f.eks. reguleringsudstyr, strømforsyninger og solcelle anlæg. Det betyder, at AC installationer kan indeholde en uønsket DC strøm.

Hidtil har man kun kunne måle AC på en AC strøm eller DC på en DC strøm. Men nu et det muligt, at måle DC delen alene i en AC strøm.

Med MULTI M-800P måler du nemt om der findes DC i din installation og du kan overvåge DC strømme og kontrollere, om DC-komponenten i AC-kredsløbet er for stort.

MULTI M-800P er et nyt unikt sand RMS AC/DC tangamperemeter, som målerbåde AC strøm, DC strøm og også DC komponenten alene i en AC strøm. Måleområde 0,01 - 150 A AC/DC.
Instrumentet måler også AC/DC spænding 0 - 600V og er forsynet med datahold, nul justering samt auto sluk.

Se mere her: ELIT M-800P - MÅLEINSTRUMENTER - ELIT Scandinavia ApS

Kontakt ELIT for yderligere oplysninger telefon: 4844 6060 / elit@elit.dk

Filer

Mere fra ELIT SCANDINAVIA ApS

ELIT SCANDINAVIA ApS

https://elit.dk/

ELIT Scandinavia ApS er et dansk datterselskab af norske ELIT AS. ELIT har i mere end 25 år været en af Skandinaviens førende distributører inden for udvalgte områder til el-branchen. Vi har fokus på høj kvalitet, stor kompetence samt optimal support. Vi leverer hurtigt fra eget lager ligesom vi har eget service- og kalibreringsværksted. I Danma…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere