04.12.2018  |  EL  |  Branchen

Vest-EL Hvide Sande og TSR Electronic fusionerer i 2019

De to vestjyske el-firmaer Vest-EL Hvide Sande og TSR Electronic slår sig sammen fra årsskiftet.

Fra årsskiftet fusionerer el-firmaerne Vest-EL Hvide Sande og TSR Electronic i Thyborøn, skriver dbrs.dk. Den nye el-virksomhed kommer til at gå under navnet Vest-EL og kommer til at have 45 ansatte i alt fordelt på de to kystbyer, Hvide Sande og Thyborøn.

Læs også: Brancheorganisationer: Skrappere krav om lærlinge rammer ved siden af skiven

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”Begge virksomheder arbejder på områder med meget høj vækst. Begge havne stormer frem, og vi oplever stor efterspørgsel generelt i hele det vestjyske område. For at kunne servicere kunderne bedst muligt og nå nye vækstmål er det helt naturligt at fusionere de to virksomheder”, siger direktør Jacob Fjord-Frandsen fra Vest-EL Hvide Sande til dbrs.dk.

Der vil stadig være kontorer i begge byer, og virksomheden mener det er vigtigt at holde tætte bånd med lokalsamfudnet.

”Vi fortsætter som hidtil med den helt tætte, lokale kontakt og dialog med vores kunder. Vi har ordrer helt ind i 2020 og kan nu trække på endnu flere kompetencer og dygtige folk i vores daglige arbejde”, siger direktør Kasper Obel Byskov fra TSR Electronic i Thyborøn til dbrs.dk.

Læs også: Erik Fals sikrer arvefølgen og udvider ejerkredsen

Både Kasper Obel Byskov og Jakob Fjord-Frandsen, direktør i Vest-EL Hvide Sande, fortætter som direktører. Derudover indgår Ole Enevoldsen, Jesper Spørring og Steen Christensen i ejerkredsen, som efter fusionen lyder på fem mand.

- SDN

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere