02.07.2021  |  VENTILATION  |  Varme og køling

Vi øger kompetencer og ressourcer på CO2 området

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det er ingen hemmelighed, at fokus på ”grønne” køle- og fryseløsninger fortsat er stærkt stigende. Specielt får løsninger med CO2 større og større betydning i såvel kommerciel- som industrikøl.

I H. Jessen Jürgensen A/S har vi gennem mange år brugt ressourcer på at dygtiggøre os og være på forkant med CO2 anvendelsesmulighederne.

Derfor er vi også glade for at kunne præsentere endnu en dygtig medarbejder, som vil bibringe vores allerede stærke CO2 specialistteam endnu mere erfaring og viden omkring CO2 produkter og branchekendskab.

Vi er sikre på, at vi og vores kunder vil få stor glæde af Anders Juuls kompetencer.

Læs mere om vores nye CO2 specialist, Anders Juul og vores øvrige tiltag indenfor CO2 
KLIK HER

Find mere information om CO2 condensing units samt mulighederne indenfor grønne løsninger.
KLIK HER

Mere fra H. Jessen Jürgensen A/S

H. Jessen Jürgensen A/S

https://www.hjj.dk/

  • info@hjj.dk
  • 70 27 06 07
  • Tempovej 18-22 DK-2750 Ballerup

Vi er din køletekniske servicepartner, når du har brug for fagspecialister Med bred viden inden for industrikøl, kommercielkøl og komfortkøl H. Jessen Jürgensen A/S er en landsdækkende dansk kølegrossist grundlagt tilbage i 1955. Vores mange års erfaring med at servicere den danske kølebranche med viden, produkter og serviceydels…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere