05.05.2021  |  VENTILATION  |  Varmeanlæg

"Vi kan ikke uden dig"

Indhold fra partner Hvad er dette?

Grundet stor vækst i salget at vores varmepumper søger vi engagerede samarbejdspartnere og forhandlere til vore varmepumper.

Særdeles har væksten været på vores Olimpia Splendid Unico modeller, som er en varmepumpe uden nogen ude del.

PRODUKTIONSSTEDER OG HANDELSBRANCHER
Olimpia Splendid-produkter fremstilles efter meget høje kvalitetskrav og forhandles over hele verden. Olimpia Splendids varemærke findes på mere end 45 markeder på verdensplan. Fabrikken i Italien er ISO9001-certificeret.

R&D / FORSKNING OG UDVIKLING - 100 % DESIGNET I ITALIEN
Vores produkter er designet, godkendt og afprøvet på italienske laboratorier. Det garanterer høj kvalitet og effektivitet for alle vores produkter og det bedste inden for italiensk design. Aktuelt råder vi over mere end 15 aktive licenser.

KUNDESERVICE - MADE IN ITALY
Spredt ud over hele landet er der mere end 230 centre for teknisk support, alle valgt og udviklet af Olimpia Splendid selv.

OS-GARANTISYSTEM
Olimpia Splendid tilbyder kunderne skræddersyede garantier. Læs mere på www.olimpiasplendid.it/servizi

OLIMPIA SPLENDID ER KLIMAHAUS-PARTNER
KlimaHaus er et offentligt organ oprettet af den autonome provins Bolzano og tager sig af energicertificering af bygninger. Partnerskabet i KlimaHaus vidner om Olimpia Splendids høje kompetenceniveau, idet vi til stadighed deltager i institutionens tekniske redaktionsarbejde, der har til formål at udarbejde en “PROTOKOL FOR GODT BYGGERI”.

UNICOS SORTIMENT

Airconditionanlæg uden udendørs enhed, patenteret og udviklet af Olimpia Splendid i 1998. Unico, født med 15 års erfaring.

OLIMPIA SPLENDID RISTTEKNOLOGI

De udvendige riste som Olimpia Splendid har udviklet maksimerer forholdet mellem luftgennemstrømning og spiralbeskyttelse og sikrer derved størst mulig varmevekslingskoefficient og slidstyrke. Ristene er også uden mekaniske og elektriske anordninger, hvilket bringer risikoen for fejlfunktioner og systemsvigt ned på nul.

27 dB STØJSVAG TEKNOLOGI
Med den nyeste generation af lydabsorberende og antivibrationsmaterialer er UNICO det aggregat, der sikrer de laveste støjniveauer i sin kategori. Støjen er reduceret helt ned til 27 db.

16 cm SLANKT DESIGN
Olimpia Splendids patenterede teknologi gør det muligt i en enkelt enhed at indbygge dele, som normalt er adskilt i to: kompressoren anbragt udvendigt og blæseren anbragt i det rum, der skal afkøles. I dag kan al UNICO*s teknologi fås i en tykkelse på kun 16 cm.

-30 % INVERTERSYSTEM

Olimpia Splendids kompressor med variabel hastighed og inverterstyring sikrer en konstant tilpasning af kølekapaciteten til den omgivende termiske belastning. Derved kan der spares op til 30 %* energi.

x2 TWIN-TEKNOLOGI

Patenteret teknologi som muliggør airconditionering i to rum uden en udendørs enhed. De to enheder (master og væg) kan anvendes sammen eller separat til både opvarmning og køling.

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere