27.05.2019  |  VVS  |  Branchen

Vi lancerer Dahua serien FULL COLOR

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kun få kameraer kan fremvise tilsvarende fantastiske mørkeegenskaber som de nye FULL COLOR kameraer fra Dahua. De normalt mørke aften- og natoptagelser bliver lyse og i fuld farve, uden brug af IR. Videooptagelserne bliver mere anvendelige, når farver og detaljer bibeholdes på personer og køretøjer.

Hemmeligheden sidder i kombinationen af en nyudviklet meget lysfølsom sensor og et lysstærkt objektiv med F1.0.

Kameraets energiforbrug er lavere eftersom IR-lys ikke er nødvendigt. Med understøttelse af ePoE kan lange netværkskabler benyttes for video, data og strøm helt op til 800 meter på standard netværkskabel.   

Kontakt os for yderligere information om Dahua Full Color serien, eller læs mere om kameraerne her >>

Mere fra Teletec Connect

Teletec Connect

www.teletec.se

Teletec Connect AB er en nordisk distributør av sikkerhedsprodukter indenfor områderne Indbrudsalarm, Videoovervågning, Adgangskontrol, Porttelefoni og Brandalarm. Teletec koncernen har kontorer i Stockholm (hovedkontor), Gøteborg, Oslo og Herlev. Totalt har koncernen 45 ansatte og er en av de førende distributører indenfor elektronisk sikkerhed i Norden.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere