09.05.2018  |  VVS  |  Byggeri

Viden om lyd og støjreducering i afløbsprojekter

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi har samlet en masse solid viden om lyd i afløb, beregning af støjdæmpning, definitionen på forskellige typer lyde i byggeprojekter, hvordan afløbsrør testes og meget mere i én brochure.

Bygningslyd eller luftlyd - hvad skal du kigge efter? Hvordan opstår og forplanter lyd sig i afløb og bygning? Hvilke produkter kan du bruge til dit lydprojekt?

Kender du forskellen på bygningslyd og luftlyd?

Typisk indeholder Frauenhofer testrapporter resultaterne på både bygningslyden og luftlyden. I brochuren gennemgår vi Frauenhoferrapporten og testmålingerne, så du bruger det rigtige grundlag i dine beregninger.

Sådan forplanter lyd sig i bygningen

Du får også en hurtig opfriskning af din viden på, hvordan lyd opstår i afløbssystemerne og forplanter sig i bygningsdele.

En familie af støjdæmpende rør

Wavin producerer et standard afløbsrør samt to støjdæmpende rør - alle med forskellige egenskaber. Vi har derfor mulighed for at hjælpe dig frem til den rigtige løsning til dit afløbsprojekt.

Alt det tekniske

Og så er der alle de tekniske specifikationer. Dem finder du naturligvis også i brochuren, så du har hele din viden om lyd og støjdæmpning samlet et sted.

HENT BROCHUREN HER

Mere fra Wavin Danmark

Wavin Danmark

www.wavin.dk

Wavin er totalleverandør af indvendige rørsystemer til vand og varme. Vi står klar med den rette rådgivning samt markedstilpassede løsninger, der lever op til de krav, der stilles til vand- og varmeinstallationer i et moderne byggeri.

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere