02.04.2019  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Video: Hold styr på grejet i varebilen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Du kender det måske: Materialerne smides tilfældigt ind bilen, det flyder, og det fylder. Men du kan hurtigt få styr på udstyret i håndværker-kareten.

Du har travlt hos kunderne, og det der med at rydde op i varebilen er ikke lige det vigtigste i løbet af arbejdsdagen. Så kabelrullen triller måske ud, når du åbner bagsmækken, stigen har måske flyttet sig lidt på turen, og favorittangen ligger godt gemt under en masse andet udstyr.

Men med skræddersyede reoler, enhåndsbetjente skuffer og modulopbyggede opbevaringskasser kan du hurtigt få styr på grejet i din bil.

Alt samlet ét sted

Du finder alle produkterne i videoen fra FinnerupRaaco og ESSVE i Lemvigh-Müllers webshop på lemu.dk.

 

Mere fra Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S

www.lemu.dk

Lemvigh-Müller er Danmarks største stål- og teknikgrossist. Vi sørger hver dag for, at varer fra tusindvis af producenter bliver samlet, pakket og leveret på mindre end 24 timer til installatører, industrivirksomheder, forsyningsselskaber og byggepladser i hele Danmark. Support og servies Ud over at være en effektiv og pålidelig logistikpa…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere