02.04.2019  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Video: Hold styr på grejet i varebilen

Indhold fra partner Hvad er dette?

Du kender det måske: Materialerne smides tilfældigt ind bilen, det flyder, og det fylder. Men du kan hurtigt få styr på udstyret i håndværker-kareten.

Du har travlt hos kunderne, og det der med at rydde op i varebilen er ikke lige det vigtigste i løbet af arbejdsdagen. Så kabelrullen triller måske ud, når du åbner bagsmækken, stigen har måske flyttet sig lidt på turen, og favorittangen ligger godt gemt under en masse andet udstyr.

Men med skræddersyede reoler, enhåndsbetjente skuffer og modulopbyggede opbevaringskasser kan du hurtigt få styr på grejet i din bil.

Alt samlet ét sted

Du finder alle produkterne i videoen fra FinnerupRaaco og ESSVE i Lemvigh-Müllers webshop på lemu.dk.

 

Mere fra Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S

www.lemu.dk

Du får hos Lemvigh-Müller et bredt og omfattende sortiment, når det gælder produkter og komponenter og kompetencer til industrien og installationsbranchen – el, vvs og ventilation.Få dine varer fra dag til dagVi ser det som vores opgave at hjælpe dig med at drive en god forretning. Derfor arbejder vi hele tiden på at have et effektivt og pålideligt logistik- og distributionskoncept, der efter afta…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere