15.11.2017  |  EL  |  Arbejdsredskaber

Vil du være en del af Solar?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mogens Ellegaard er salgsingeniør hos Solar. Han har været ansat i 4 år, og hver morgen glæder han sig til at møde ind på arbejde. Læs her, hvorfor han er vild med sit job, og hvordan du kan blive en del af Solar.

- I mit arbejde er jeg stort set min egen herre. Der er selvfølgelig en hel række spilleregler, man skal følge. Hvis man gør det, så har man det så frit, som man overhovedet kan have det. 

Sådan siger Mogens Ellegaard i videoen her. Han fortæller samtidig, hvordan stemningen, kollegaerne og arbejdsvilkårene er skyld i hans arbejdsglæde.

-  Hele maskineriet er så velsmurt, og alle kender deres opgaver. Jeg synes virkelig, stemningen på Solar er god - uanset om vi er presset op i et hjørne, eller det kører derud af.

Hvis du vil vide mere om ledige stilinger hos Solar, kan du udforske dine karrieremuligheder her.

Mere fra Solar Danmark A/S

Solar Danmark A/S

www.solar.dk

Solar Danmark er din sourcing- og servicevirksomhed inden for el, vvs, industri og klima/energi. Hver time arbejder vi for, at det er din virksomhed, der vinder i et konkurrencepræget marked. Vinder ordrer. Kundernes gunst. Og omsætning. Uanset din udfordring, er vi til for dig: Når der ikke må være plads til fejl i løbet af en travl arbejdsdag. Men ogs…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere