11.04.2019  |  VVS  |  Virksomhedsdrift

Villeroy & Boch Danmark A/S indgår samarbejde med KlarPris!

Indhold fra partner Hvad er dette?

Samarbejdet betyder blandt andet, at produkter fra Villeroy & Boch Danmark A/S bliver vist med virksomhedens logo!

Villeroy & Boch Danmark A/S er en af Danmarks førende leverandører af totalløsninger til baderummet med produkter i standard-, mellem- og luksusklassen. Virksomheden markedsfører og sælger egne varemærker Villeroy & Boch og Gustavsberg og har i århundreder stået for innovation, tradition og exceptionelt design.

Udover at virksomheden sætter sit præg på trend og mærkevareprofilering i de danske badeværelser er Villeroy & Boch Danmark A/S også blandt de førende i lanceringen af vandbesparende og miljøvenlige produkter på det danske marked.

“Jeg støtter med glæde de tiltag på markedet, der samler services, tilbud og information til vores kunder på ét sted, da det er med til at løfte arbejdsgangen hele kæden igennem. Samarbejdet med KlarPris giver os som producent mulighed for at analysere på vores distribution, og få indblik i vores kunders adfærd til gavn for alle parter” – Jimmi Jørgensen, Adm. direktør, Villeroy & Boch Danmark A/S.


Hvis du ikke allerede bruger KlarPris, så prøv 14 dage gratis!

 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender sig til grossister, direkte leverandører og producenter, og giver en række fordele ved at sælge/markedsføre produkter på markedspladsen. Alle partnere har mulighed for at vælge mellem en række services, og dermed skræddersy et værdiskabende program. Du kan læse mere om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for producenter her.

Mere fra KlarPris A/S

KlarPris A/S

http://www.klarpris.dk/

KlarPris er byggeriets foretrukne webshop! Vi samler dine leverandører ét sted, så du får overblik over varer og priser. Shoppen udregner også dine nettopriser, så du hurtigt kan se, hvor du får den bedste pris. Derfor sparer du både tid og penge, når du handler via vores webshop!   Når du bruger KlarPris' webshop…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere