28.10.2020  |  EL  |  Arbejdsredskaber

VIVOTEK lancerer sit første domekamera i iNSIGHT-serien

Indhold fra partner Hvad er dette?

VIVOTEK, der som førende IP-overvågningsløsningsudbyder, lancerer sit første domekamera i iNSIGHT-serien, FD9392-EHTV-O og AI-box, IE9111-O. INSIGHT-serien præsenterer merværdi og dybere forståelse, der går ud over grænserne.

Drevet af Open Security & Safety Alliance (OSSA) følger initiativet OSSAs Technology Stack til overvågningsenheder, der foreskriver en åben og standardiseret platform til overvågning- og sikkerhedsløsninger. Disse to produkter repræsenterer fremtiden for implementering af en åben platformstilgang i fysiske overvågningsprodukter, der gør det muligt for systemintegratorer, softwareapplikationsudviklere og brugere at skabe samarbejde i en åben, effektiv og intelligent videoalder.

De nye iNSIGHT-serieprodukter benytter Qualicomm SoC, der omfatter maskinindlæring og edge computing for at levere computerkraft via enhederne. Ud over avanceret alsidighed og fleksibilitet blev den nye iNSIGHT-serie også designet baseret på et åbent IoT-platformssystem understøttet af Security & Safety Things, hvilket gør det nemt for brugere og systemintegratorer at downloade og installere forskellige apps med intelligent videoindholdsanalyse på AIoT domekamera, FD9392-EHTV-O. For eksisterende sikkerhedssystemer introducerer VIVOTEK sin edge-computing AI-box, IE9111-O, der tillader systemintegratorer at forbinde eksisterende netværkskameraer og omdanne disse til et AIoT intelligent system.

Steve Ma, vicepræsident for VIVOTEKs Open Platform Business Division sagde: ”Tidligere blev producenter og softwareudviklere tvunget til at bruge ressourcer på at gøre deres systemer kompatible med hinanden. Fra den dag, vi tiltrådte Alliancen, har vores mission været at skabe reel værdi gennem teknologisk innovation. Lancering af iNSIGHT-seriens kamera og AI-box 'Driven by OSSA' er vores første vigtige skridt, når vi forestiller os den lovende værdi og forretningsmuligheder for det, der venter. Vi har modtaget positiv feedback i flere pilotprojekter inden for detail- og parkeringsapplikationer. Sammen kan vi føre branchen til det næste niveau. ”

”Det er ekstremt givende at se Alliancens vision bogstaveligt talt komme på markedet i form af disse allerførste 'Driven by OSSA' produkter. Og vi er glade for, at disse første produkter stammer fra VIVOTEK, et af OSSAs grundlæggende medlemmer, ”sagde Johan Jubbega, præsident, Open Security & Safety Alliance. "Vi er stolte over at samarbejde med branchens ledere, der forstår denne samarbejdsvillige, åbne platformsfilosofi, tilskynder innovation ud over grænserne for en enkelt organisation for at reducere fordelene udad for større markedspotentiale og en mere intuitiv, tilpasset brugeroplevelse."

For mere information om VIVOTEK og dets omfattende produktlinje, besøg www.vivotek.com og www.itvsecurity.dk

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere