28.04.2020  |  VVS  |  Branchen

Vonge Smede og VVS solgt til branchekollega

Tørring VVS opkøber Vonge Smede og VVS. Handlen skal gøre Tørring VVS i stand til at foretage større forretningsopgaver.

Fra 1. maj kommer jyske Vonge Smede og VVS til at være en del af Tørring VVS’s forretning. Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Med opkøbet kommer Tørring VVS skal at foretage flere opgaver for kunder i boligforeninger, lokale vandværker og private husejere i området. 

Læs også: Frese køber fynsk ventilproducent

“Tørring VVS overtager en sund og veldrevet virksomhed med dygtige medarbejdere. Vi har haft et godt samarbejde med Kim Dresler og hans ansatte i mange år. Vi har flere fælles kunder, og der har altid været en god kemi, selvom vi naturligvis også har konkurreret om og givet pris på de samme opgaver”, siger Claus Karlskov, indehaver af Tørring VVS, til Vejle Amts Folkeblad.

Claus Karlskov oplyser endvidere, at opkøbet hænger sammen med Tørring VVS' strategi om, at vækst er essentielt i forhold til at vinde større enterpriseopgaver i branchen. 

I forvejen har Tørring VVS 46 medarbejdere, hvor to medarbejdere fra Vonge Smede og VVS følger med i overtagelsen.

- HCL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere