03.03.2016  |  VVS  |  Branchen

VVS’er flytter fra hovedstaden til solskinsøen

Den københavnske VVS-virksomhed Larsens VVS åbner en ny afdeling på Balka, tæt på Nexø.

Rødovrefirmaet Larsens VVS udvider med en filial på Bornholm, nærmere bestemt på Balka, skriver Bornholms Tidende.  

Virksomhedens indehaver Per Bay Larsen ”mister” sin tidligere lærling, der rejser tilbage til fødeøen for at starte den bornholmske afdeling af den københavnske VVS-firma.

Læs også: Pilegaard-Henriksen køber Knutsson VVS

Og den gamle lærling – 28-årige Patrick Ambrosen – glæder sig:

”Både min kæreste og jeg har et nært forhold til vores familier, så nu synes vi tiden var moden til at vende tilbage til Bornholm”, fortæller Patrick Ambrosen til Bornholms Tidende.

Ingen opgaver er for små
I København arbejder VVS-firmaet især med udskiftning af målere og montering af store restaurantkøkkener – blandt andet for Claus Meyer. På Bornholm håber Patrick Ambrosen at kunne lave den samme type opgaver, men understreger samtidig, at han er klar på det hele:

”Det kan være alt fra udskiftning af en vandhane til renovering af et badeværelse, så umiddelbart er ingen opgaver for små til os”, siger Patrick Ambrosen til Bornholms Tidende.

Tættere på kunderne
Noget af det den 28-årige bornholmer glæder sig mest til ved at komme hjem og arbejde, er den nærhed man får med kunderne i et mindre samfund.

Læs også: Ni installatørlærlinge dyster til DM

”Det er bare som om, at vi her på Bornholm har et nærmere forhold til kunderne. Det er meget mere hyggeligt, og det har jeg savnet rigtig meget”, siger Patrick Ambrosen og uddyber:

”Man kender kunderne, og ved at man sandsynligvis skal se dem igen i den lokale Netto, så man føler sig meget mere forpligtet over for kunderne her på Bornholm”, fortæller Patrick Ambrosen til Bornholms Tidende.

-CHM

Mere fra Clara

Clara Hennecke Mikkelsen

Redaktionsassistent, Installator.dk

Korte nyheder til Installatør.dk og hertil knyttede nyhedsbreve og printmagasin. Derudover læser jeg korrektur på andres tekster, og løser andre forefaldende, journalistiske opgaver.

Se profil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere