03.05.2017  |  VVS  |  Branchen

VVS’17 sætter rekord i antal besøgende

Hele 9.373 besøgende valgte at besøge VVS’17-messen i Odense Congress Center, da den slog dørene op fra den 26. til den 28. april. Det er en stigning på lidt over 1.000 besøgende i forhold til VVS'15-messen.

Med 9.373 besøgende slog VVS'17-messen besøgstallet i forhold til selvsamme messe i 2015. Samtidig var besøgstallet på den første åbningsdag 19 procent højere end åbningsdagen i 2015, og det stigende antal på VVS'17 fortsatte på både anden- og tredjedagen.

Det er noget, der glæder Michael Helm, der er messechef hos Odense Congress Center:

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

”VVS’17 har været en stor succes set med vores øjne. Jeg er naturligvis både glad og stolt over vores udstillerrekord, men også over de mange besøgende, det er lykkedes at tiltrække. Det skyldes ikke mindst udstillernes imponerende og indbydende stande”, siger han.

Læs også: Udstillere klar med standup, bolsjepiger og blødt danskvand

VVS’17-messen er arrangeret i samarbejde med brancheorganisationen Veltek, og adm. direktør Per Rømer Kofoed er også tilfreds med resultatet af dette års messe.

Han mener, at der er en stor optimisme blandt både udstillere og besøgende, og at det i år er de rigtige besøgende, der har taget turen til Odense.

God dialog på standende 
Samtidig har Per Rømer Kofod bemærket et større fokus på fagligheden ved VVS’17-messen:

”De besøgende har forberedt sig hjemmefra og ved, hvad de går efter. Samtidig kan udstillerne præsentere nye teknologier og give de besøgende ny viden med hjem. Det danner grobund for en rigtig god dialog på standene”, siger han.

På VVS’17-messen blev der også implementeret nye tiltag som for eksempel et fagligt funderet konferenceprogram, der forløb under hele messen.

Således satte konferenceholderne fokus på de muligheder og udfordringer, VVS-installatørerne ofte møder i deres hverdag under temaet ”Den moderne installatør”.

- EL

Mere fra Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

Installator.dk - Forum for el, VVS og ventilation

www.installator.dk

Installator.dk – forum for el, VVS og ventilation – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for installation, og som er målrettet direkte til og læses af fagfolk. Partnere på installator.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af installator.dk. Vi udkommer dagligt p…

Se virksomhedsprofil  

  installator.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere